Gewonden bij ongeluk Jaagpad Oost-Souburg

Toegevoegd: 01-04-2019, 23.42 uur

Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een botsing op het Vlissings Jaagpad tussen Oost-Souburg en Middelburg zijn vanavond twee personen gewond geraakt.

Ter plekke kwamen in de buurt van de Draaibrug een scooter en een snorfiets met elkaar in botsing. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. Een meisje is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de snorfiets bij wie ze achterop zat, raakte ook gewond. Hij is door de ambulancedienst naar huis gebracht. De derde betrokkene bleef ongedeerd.

Het Jaagpad is momenteel afgezet in afwachting van sporenonderzoek. Het onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Zie ook:

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (2-4-2019 om 08:30)
Duidelijk wat er gebeurt is he. De scooter is namelijk een bromfiets en het jaagpad is een fietspad wat enkel voor snorscooters en fietsers te gebruiken is..