Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwen opgepakt na poging diefstal

Toegevoegd: 02-04-2019, 11.09 uur
Zeeuwen opgepakt na poging diefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ROOSENDAAL - In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Roosendaal drie verdachten uit de gemeente Tholen aangehouden die hadden geprobeerd een aanhangwagen van een afgesloten terrein te stelen.


De politie ontving even na 04.00 uur een melding van deze poging diefstal aan de Rozenvendreef. Op de kruising met de Zundertseweg controleerden de opgeroepen politiemensen een auto waarin drie mannen zaten. De drie bleken aan het signalement te voldoen dat de melder had doorgegeven. Hierop werden de mannen aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

De mannen zullen vandaag worden gehoord. Bij het trio, bestaande van mannen van 19 en 20 jaar uit Tholen en een 18-jarige inwoner van Sint-Maartensdijk, is gereedschap in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750