Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt getuigen aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 02-04-2019, 11.27 uur
Politie zoekt getuigen aanrijding Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat vorige week dinsdag plaatsvond op de Schroeweg in Middelburg.

Volgens de politie vond het ongeluk op dinsdag 26 maart rond 22.30 uur in de buurt van de kruising met de Statenlaan. Na de botsing ging één van de partijen er vandoor zonder zijn/haar identiteit bekend te maken. Er is aangifte gedaan van het verlaten van de plaats van een ongeval.

De politie zoekt getuigen van het ongeluk. Volgens de politie is de kans groot dat mensen de aanrijding hebben gezien omdat de Schroebrug net open was geweest voor de scheepvaart en het daardoor best druk was op de weg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750