Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestaties bij burenruzie in Axel

Toegevoegd: 02-04-2019, 11.39 uur
Arrestaties bij burenruzie in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Maandagavond liep een al langer slepend conflict over geluidsoverlast tussen twee bewoners van de Ferdinandstraat in Axel dermate hoog op dat de politie erbij moest komen. Uiteindelijk zijn allebei de vechtersbazen aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Rond 19.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er gevochten werd in bovengenoemde straat. Ook zou er sprake van zijn dat één van de betrokkenen met een vuurwapen had gedreigd. De andere man zou met een stok geslagen hebben.

In één van de woningen van de aangehouden verdachten is door de politie nog huiszoeking gedaan, maar er werd geen vuurwapen aangetroffen. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiecel en worden daar dinsdag gehoord over hun aandeel in het conflict en de verdere nasleep hiervan. Er is door beide betrokkenen aangifte gedaan.

De politie is op zoek naar mensen die de vechtpartij daadwerkelijk hebben gezien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jeanine (2-4-2019 om 12:34)
je moet gewoon met elkaar rekening houden invb met geluid enz . heb je nooit geen last van elkaar .