Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Betrokkene ongeluk Souburg had gedronken

Toegevoegd: 02-04-2019, 11.56 uur
Het ongeluk gebeurde maandag rond 21.45 uur.
Het ongeluk gebeurde maandag rond 21.45 uur.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Eén van de betrokkenen bij het ongeluk maandagavond op het Vlissings Jaagpad bij Oost-Souburg had te veel alcohol gedronken.


Volgens de politie is deze 43-jarige Middelburger aangehouden. Op het ademanalyse-apparaat blies hij een waarde van 445 Ug/l. Hij zit nog vast voor verhoor.

De man kwam in botsing met een bromfiets waarop een 18-jarige Middelburger en een 18-jarige Vlissingse passagiere zaten. Zij raakten beiden gewond. De vrouw werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (2-4-2019 om 14:49)
Dilemma. Degene die er wel mocht rijden had gedronken, degene die geen alcohol geconsumeerd had, had daar niets te zoeken op een bromfiets...
Ja-Ja (2-4-2019 om 13:57)
Over veiligheid Vlissings Jaagpad praten ok. Maar tegen een drankorgel kan niets op. Verder moet er GOEDE fietsverlichting gebruikt worden.Politie Handhaven. Geen los lichtje. En s'nachts over Vlissingseweg.
Cookie-instellingen beheren