Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Toestand fietsster Zierikzee zorgwekkend

Toegevoegd: 02-04-2019, 12.06 uur
Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk loopt nog.
Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk loopt nog.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De fietsster die maandagmiddag gewond raakte bij een ongeluk in Zierikzee verkeerde gisteravond nog in zorgwekkende toestand. Dat zegt de politie.

Het slachtoffer, een 72-jarige vrouw uit Zierikzee, wilde rond 15.50 uur de Calandweg oversteken maar kwam daarbij in botsing met een bedrijfswagen met aanhanger. Deze werd bestuurd door een 62-jarige man uit Zierikzee.

De traumahelikopter werd opgeroepen ter assistentie en de gewonde fietsster werd per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie was haar toestand zorgwekkend. Het onderzoek naar het ongeluk loopt nog.

Medewerkers van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) gaan de fiets inpassen bij de auto om zo helder te krijgen wat er precies is gebeurd. Dit is ook de reden dat zowel de fiets als de auto en de aanhanger in opdracht van de politie zijn meegenomen door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (3-4-2019 om 06:24)
Heel veel sterkte voor Mevrouw. Wat een verschrikkelijke verwarrende oversteek plaatsen voor fietsers en voetgangers. Zie op Google aerth. Waarom Zwarte stenen bij oversteken? Waarom Houten paaltjes? Waarom Stalen stangen? Waarom scherpe betonnen Verkeersheuvels? Fietspad aan één kant voor beide zijde.Zie hoe je moet oversteken! P.s Aan weg beheerders. Doe normaal en maak een duidelijke oversteekplaat voor Fietser en Voetgangers. Dus Zebrapaden en Haaientanden. Simpel is het beste en dat snapt een ieder van elke leeftijd. Ik doe geen uitspraak over het ongeluk.
Popeye (2-4-2019 om 15:33)
Dat is erg .. beter herstel gewenst dan toch!!