Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Stoffelijk overschot vermiste man gevonden

Toegevoegd: 02-04-2019, 12.09 uur - Update: 02-04-2019, 19.17 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - In de Westerschelde tussen Hoofdplaat en Breskens is vanochtend een stoffelijk overschot van een man aangetroffen.


Volgens de KNRM werd het lichaam opgemerkt door de bemanning van de veerboot die op dat moment onderweg was naar Breskens. Rond 09.15 uur werden de KNRM-reddingboot Zeemanshoop uit Breskens, de politieboot P86 uit Wemeldinge en het vaartuig RWS78 van Rijkswaterstaat op pad gestuurd.

Het lichaam werd vervolgens na een korte zoekactie gelokaliseerd en geborgen. Even later kon het door de KNRM naar de haven van Breskens worden gebracht. De afdeling Forensische Opsporing (FO) van de politie is ter plekke gekomen om onderzoek te doen. Volgens een politiewoordvoerster lijkt het er echter niet op dat er sprake was van een ongeluk of een misdrijf.

Het slachtoffer was volgens de politie eerder als vermist opgegeven.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren