Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel hulpverleners voor reanimatie

Toegevoegd: 02-04-2019, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Vanwege een reanimatiemelding in Serooskerke op Walcheren zijn vanmiddag zo’n twintig hulpverleners in actie gekomen.


Volgens de politie kwam rond 13.00 uur een melding binnen dat in een woning aan de Noordhoutstraat iemand dringend medische hulp nodig had. Volgens buurtbewoners ging het om een kindje. Omdat werd gemeld dat er sprake was van een reanimatie werden vrijwel direct twee ambulanceteams opgeroepen. Ook vier politiewagens en de brandweer van Serooskerke werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Het team van de Rotterdamse traumahelikopter verleende ook assistentie. De helikopter landde omstreeks 13.30 uur op een veld op de hoek van de Bogerdweie en de Poortstraat. Rond 14.15 uur is de helikopter vertrokken naar het ziekenhuis in Goes. Daar is het traumateam twintig minuten later onder toeziend oog van gereedstaande brandweerlieden weer geland.

Over de huidige toestand van de patiënt is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Doeterniettoe (4-4-2019 om 21:29)
Grimbergen en nn; Beter geen onnozele reactie's plaatsen als je niet weet wat het is om in zulke trieste situaties hulp te moeten verlenen.
Sar (4-4-2019 om 14:24)
Jullie hebben altijd wel wat te zeiken ! Het is nooit goed .. ze hebben hun werk gedaan en klaar ! Minder mensen zoals jullie die hieronder hebben gereageerd zal de wereld een stuk mooier maken
Grimbergen (3-4-2019 om 13:43)
Geweldig deze actie. Maar zoveel hulpverleners lopen elkaar toch alleen maar in de weg toch?
nn (3-4-2019 om 12:38)
waarom zoveel hulpinstanties? als er 6 zijn is dit toch voldoende.Hoop dat het met het kindje goed mag gaan beterschap
Cookie-instellingen beheren