Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing Grijpskerke

Toegevoegd: 02-04-2019, 17.08 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Bij een aanrijding tussen twee auto’s in Grijpskerke is vanmiddag iemand lichtgewond geraakt. Er onstond flink wat schade.​


Bij de kruising van de Zoetendaalseweg met de Hondegemsweg kwamen rond 16.00 uur een personenbusje en een personenauto met elkaar in botsing. De personenauto kwam tot stilstand in de bosjes. Het busje stond op de Hondegemsweg. Volgens een politiewoordvoerder liep één man lichte verwondingen op. Voor zover bekend hoefde hij niet naar het ziekenhuis.

De beide voertuigen liepen flink wat schade op: het busje aan de voorzijde, de Nissan Pulsar aan de achterzijde. Er zijn bergingsbedrijven ingeschakeld om de auto’s te takelen. De politie leidde het verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
meneertje P (3-4-2019 om 08:35)
@LHFrance, misschien even beter op het kaartje kijken waar het is; er is daar een prachtig fietspad, gescheiden van de weg.....
Jose (2-4-2019 om 21:47)
@LFrancke; dat is vorige zomer al gebeurd. En vorige week steken er twee fietsers al hardlopend over terwijl ik daar aankom met een gangetje van 80km. Beter is het misschien om er een 60km weg van te maken. Maar..........ook fietsers moeten gewoon uitkijken.
LFrancke (2-4-2019 om 20:41)
Levensgevaarlijk daar. Hoe lang duurt het nog voordat de eerste fietser daar omver gereden wordt. Wordt veel te hard gereden.
Cookie-instellingen beheren