Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje (14) urenlang vermist op Walcheren

Toegevoegd: 02-04-2019, 20.27 uur - Update: 02-04-2019, 21.31 uur
Meisje (14) urenlang vermist op Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op Walcheren bijna vier uur lang op zoek geweest naar een vermist meisje van 14 jaar oud. Ze is inmiddels terecht.

De politie meldt dat het meisje rond 17.30 uur op een crémekleurige Sparta-damesfiets met een bakkersrek vanuit Middelburg was vertrokken om naar Vlissingen te fietsen. Daar kwam ze niet aan. Rond 21.15 uur meldde de politie dat ze in goede gezondheid was aangetroffen.

Het meisje is inmiddels teruggebracht naar haar bezorgde familie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (4-4-2019 om 10:51)
Dan moet er eerst goede jeugdzorg zijn. Uit ervaring weet ik dat dat niet zo is. Wees blij dat ze gevonden is en dat er niks gebeurd is. Er zijn wel honderden kinderen die tussen wal en schip zitten. Leg niet altijd aan de kinderen of ouders. De jeugdzorg faalt heel erg in nederland,vooral voor kinderen met beperkingen en andere diagnose. Is niet altijd een schreeuw om aandacht. Ja een schreeuw om hulp vraag ,die die kinderen bijna tot niets krijgen. Denk na en weet zo gezegd niet beter. Mensen die bij jeugzorg lopen zien de problemen daar. Werk druk,geen goede cominicatie,bezuinigingen veel bezuinigingen,en kinderen zijn niet uit een boekje. Ieder kind is anders .
Michelle (3-4-2019 om 10:44)
Enne.. een hartig woordje spreken met dat kind!!
Michel (3-4-2019 om 10:05)
Kinderen die dit doen, zitten niet goed in hun lijf, kunnen verschillende oorzaken hebben. Meestal vragen zij om aandacht. deze kinderen moeten goed opgevangen worden en een goed onderzoek krijgen voordat er ergere dingen gaan gebeuren.
Foort de Rijder (2-4-2019 om 23:16)
In geval van (urgente) vermissingen staat de Stichting Veteranen Search Team de politie ten dienste.
R (2-4-2019 om 21:10)
Net getuige dat ze gevonden is door de politie op station goes