Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestatie na ruzie in woning Rilland

Toegevoegd: 03-04-2019, 16.59 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Na een ruzie in een woning in Rilland heeft de politie vanmiddag twee personen overgebracht naar het bureau.


De melding van de ruzie in een rijtjeswoning aan de Reigersbergstraat kwam volgens een politiewoordvoerster rond 15.15 uur binnen. Na de melding werden diverse politie-eenheden op pad gestuurd. Ook werden de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

De helikopter kon onderweg omkeren, de ambulancedienst kwam wel ter plekke. De beide betrokkenen hoefden niet mee naar het ziekenhuis maar werden wel door de politie meegenomen naar het bureau in Goes. Eén van de mannen werkte mee, de ander begon zich onderweg naar de politiewagen te verzetten en moest daarom alsnog worden geboeid.

Wat er precies is voorgevallen, is niet duidelijk. Volgens buurtbewoners zijn er in de straat al vaker problemen geweest.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
carolientje doet het voor een .... (4-4-2019 om 09:27)
Je zal maar in de straat wonen bij zo een asociaal gebeuren.
Kloosterman (3-4-2019 om 22:09)
weer van dat pijama broek met capuchon type volk
Cookie-instellingen beheren