Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorgereden wielrenner Goes meldt zich

Toegevoegd: 04-04-2019, 08.59 uur
Doorgereden wielrenner Goes meldt zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De wielrenner die werd gezocht omdat hij vorige week doorreed na een ongeval met letsel in Goes heeft zich gemeld bij de politie.


Gisteren deed de politie een oproep aan de wielrenner en getuigen om zich te melden. Vorige week dinsdag 26 maart reed een 24-jarige vrouw uit Goes vanaf het Tiendenplein richting het NS-station. Tussen 16.30 en 16.45 uur passeerde hen op de Westwal een wielrenner. De wielrenner en de fietser kwamen met elkaar in botsing. De fietsster viel en liep een behoorlijke hoofdwond op maar de wielrenner reed door zonder zijn gegevens achter te laten.

Het onderzoek naar de aanrijding loopt nog. Getuigen die zich nog niet hebben gemeld, worden nog altijd verzocht contact te zoeken met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danielle (6-4-2019 om 18:20)
@Janneke, lekker makkelijk zo. Waarom zet meneer de wielrenner zelf zijn verhaal hier niet neer en doe jij het? Een lafaard is het! Doorrijden als iemand valt en een hoofdwond op loopt! Wat als de persoon verkeerd was gevallen en dood was?! Schaamteloos gedrag gewoon! Van mij mag hij een flinke straf krijgen. Hij kan beter gaan hardlopen, een stuk veiliger voor andere verkeersdeelnemers!
Koos P. (5-4-2019 om 10:41)
Janneke, komt niet echt geloofwaardig over hoor, die versie van het verhaal. Feit blijft dat de wielrenner de plaats van het ongeval heeft verlaten. Dus evengoed schuldig aan een misdrijf!
Zeeuwse Showride (5-4-2019 om 10:36)
@Janneke, je vriend had zich niet die avond moeten melden bij de politie... Hij had direct moeten stoppen na de aanrijding.
Janneke (4-4-2019 om 21:01)
Toevallig ken ik deze bewuste wielrenner! En toevallig heeft hij zich WELDEGELIJK dezelfde avond nog gemeld bij de politie!!! Maar de politie was even vergeten om zijn gegevens op te slaan, dus ja dan maar het hele internet vol zetten, met een verhaal wat niet waar is! Tof he om te oordelen!
jacob (4-4-2019 om 09:41)
Hij heeft zich gemeld wat een flinke kerel. Als je na getuigen oproepen je meld ben je een hero. Had meteen hulp geboden en was niet door gefietst. Van mij mag je zwaar aangepakt worden omdat verlaten plaats ongeval een misdrijf is.
Ronnie (4-4-2019 om 09:32)
Vluchten na een ongeval is een misdrijf. Deze man behoort veroordeeld te worden en een strafblad te krijgen. Ook dient deze persoon alle kosten voor een plastisch chirurg voor de behandeling van zijn slachtoffer te betalen uit eigen zak plus een dikke schadevergoeding. maar het zal wel weer een flutstraf worden om de nummer 1 asociale weggebruikers n.l. racefietsers te belonen voor hun wangedrag want zo ziek is het rechtssysteem hier wel.