Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept door auto Middelburg

Toegevoegd: 04-04-2019, 09.07 uur - Update: 05-04-2019, 21.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens de ochtendspits is in Middelburg vanochtend een fietser geschept door een personenauto en hierbij gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 07.50 uur op de kruising van de Langevieleweg met de De Ruyterstraat. Hier is het momenteel extra druk omdat de doorgaande route via de Poelendaelweg is afgesloten. De fietser belandde op het wegdek en had onder meer een hoofdwond.

Omstanders schoten direct te hulp en de ambulancedienst heeft zich vervolgens ook over het slachtoffer ontfermd. De gewonde fietser is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De automobilist heeft bij de agenten een verklaring afgelegd. Hij bleef ongedeerd.

Zowel de fiets als de auto liepen schade op. De verkeerspolitie heeft foto’s van de fiets gemaakt. Agenten leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Rond 08.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

De exacte oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommie (5-4-2019 om 19:51)
Wen maar aan die drukte en nóg meer ongevallen op de Langevieleweg. Zie: https://www.pzc.nl/walcheren/poelendaeleweg-verliest-rol-als-doorgaande-route-naar-centrum-middelburg~ade0ced3/. Waarom zo'n prima weg afgesloten wordt is me een raadsel... Iemand die het weet?
Sjaak (4-4-2019 om 18:34)
Waarom mag je hier dan ook 50 rijden met fietsers aan beiden kanten op de baan?? Er staat nu zelfs een bord dat naar je lacht als je onder de 5 rijdt, ik rijd hier op mijn fiets wordt bijna omver gereden door iemand die keihard vlak langs me rijdt, krijgt die 200 meter verderop een lachend gezichtje omdat hij maar 43km per uur rijdt. Hoeveel ongelukken laten we hier nog gebeuren gemeente?
Cookie-instellingen beheren