Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist ongeluk A58 viel mogelijk in slaap

Toegevoegd: 04-04-2019, 09.59 uur
Deze personenauto reed achterop een betonmixer.
Deze personenauto reed achterop een betonmixer.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WAARDE - De bestuurder van de personenauto die vanochtend betrokken was bij een ongeluk op de A58 bij Waarde is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen. Dat zegt de politie.


Volgens de politie reed de automobilist rond 06.00 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom ter hoogte van het viaduct Luchtenburg achterop een betonmixer. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar de man bleek uiteindelijk niets te mankeren. Hij was wel erg geschrokken.

De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De betonmixer raakte beschadigd maar kon zelfstandig verder rijden. De personenauto moest wel worden getakeld. Er bleek volgens de politie geen sprake te zijn van alcoholgebruik.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-4-2019 om 10:34)
We kunnen van alles verzinnen maar misschien wel een beetje druk op de telefoon??? Dat geeft uiteraard niemand toe. Slaap is iets waar je niet van kan winnen in een auto en erg gevaarlijk dus als het zo is dan heb ik niets gezegd.
Langslaper (5-4-2019 om 17:21)
Kees, misschien reed hij 100, wat ook mag... Dat scheelt een stuk... Anders had hij het misschien niet overleefd...
Kees (4-4-2019 om 19:05)
Die heeft dan bijzonder veel geluk gehad want als je met 130+ op een betonmixer klapt die 80 rijd is dat toch een snelheidsverschil van 50 km per uur
Langslaper (4-4-2019 om 18:34)
Veel mensen maken veel te korte nachten... 5 of 6 uur slapen is veel te kort, dus dan kan dit gebeuren. Dit hoeft hier de reden niet te zijn geweest natuurlijk... Misschien is hij wel net papa geworden, dat zorgt ook voor gebroken nachten... Wie zal het zeggen. Gelukkig kwam hij met de schrik vrij....
Cookie-instellingen beheren