Arrestatie na mishandeling in Vlissingen

Toegevoegd: 04-04-2019, 18.07 uur

Arrestatie na mishandeling in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Prins Hendrikweg in Vlissingen is vanochtend een man mishandeld. Een andere man is daarom aangehouden.

De mishandeling vond rond 11.40 uur plaats vlakbij de Keersluisbrug, gezien vanaf het treinstation. Volgens de politie werd een 24-jarige Vlissinger geslagen en geschopt door een evenoude plaatsgenoot.

De politie is op zoek naar getuigen. "Gezien de plek en het tijdstip kan het niet anders of mensen moeten de mishandeling gezien hebben", zo zegt de politie in een oproep op Facebook.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
U Lost (5-4-2019 om 14:59)
@ henk hopjes, tja, de mentale zorg is ook wegbezuinigd door diezelfde VVD...leer er maar mee leven dan. U bent waarschijnlijk nog zo een reden waarom mensen niemand meer helpen want de kans is dat een afstraffing ook gewoon terecht zou kunnen zijn. Wetende wat u hier schrijft zou ik ook 2 keer denken voordat ik u hielp. Maar praat u mensen aftuigen en koptrappen in het openbaar maar goed en doe dan alsof anderen mentale hulp nodig hebben, dan komt het allemaal wel goed met u hoor. Alleen uw gefrustreedre reactie verteld mij wat anders...over projectie gesproken.
harry (5-4-2019 om 10:25)
helemaal met "Lost" eens. Tijd terug zoiets meegemaakt in Vlissingen: Getuige van een straatroof met meerdere mishandelingen. Daders werden direct opgepakt door de politie, klachten ingediend, getuigen gehoord. Kan niet misgaan zou je denken. Krijg je 18maanden later een brief van justitie dat de verdachten zijn vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.. Betrof hier lieden met ellelang strafblad met zulke vergrijpen. Logisch dat mensen dan het vertrouwen verliezen en niet meer willen getuigen.
Henk Hopjes (5-4-2019 om 09:28)
@Lost volgens mij moet je zelf de dwangverpleging in met die waanideeën van je. Of misschien niet elk stuk nieuws projecteren op elk ander incident in je omgeving. Mentale gezondheid begint bij jezelf.
Lost (4-4-2019 om 18:58)
misschien hebben mensen niets gezien uit vrees het volgende slachtoffer te worden, en waar is de politie dan ? juist, in geen velden of wegen en uiteindelijk ben je zelf aangeklaagde omdat je jezelf moet verdedigen en daarbij zo een randcrimineel het ziekenhuis in helpt. het is niet de schuld van de burgers maar van de zieke wetgeving die ze in ziek den Haag bedenken met hun troetel criminele TBS'ers en dat soort dat vrij mag rondlopen om te verkrachten en te moorden. de angst wetende dat justitie er niet is voor gerechtigheid maar om criminelen te pamperen, ten koste van rechtschapen burgers. en daarmee de samenleving ontwricht. maar allemaal stemden ze eensgezind dat VVD minister van justitie gewoon mag blijven, het geeft hun keus weer.