Vrachtwagenchauffeur rijdt te lang non-stop

Toegevoegd: 05-04-2019, 18.28 uur

Vrachtwagenchauffeur rijdt te lang non-stop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 bij Goes heeft de politie vandaag een vrachtwagenchauffeur betrapt die het niet zo nauw nam met de rij- en rusttijdenwet.

De chauffeur werd aan de kant gezet door het team verkeer Zeeland-West-Brabant. De chauffeur bleek vandaag bijna vijf uur aaneengesloten achter het stuur had gezeten. Nadere controle wees uit dat de man donderdag ruim zes uur zonder pauze had gereden.

De agenten hebben een boeterapport opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dieleman (6-4-2019 om 00:33)
tjongejongejonge ; bijna vijf uur gereden ! wat een crimineel. daar zouden ze de ME op af moeten sturen.
Pipo (5-4-2019 om 23:25)
Zo,bijna 5 uur achter elkaar!! Haha. 4,5 uur mag maximaal voor de rijtijdenwet. Echt een schandalige overtreding. Grapje
Anoniempje (5-4-2019 om 22:31)
Gelijk vrachtwagen rijbewijs afpakken, werkstraf en proeftijd geven celstraf is hier te zwaar voor en te overtrokken signaal wel
Hans (5-4-2019 om 19:32)
Gelijk de cel in met dat gespuis... Onvoorstelbaar zeg, schandalig geen woorden voor! Ondertussen rijd half NL met zijn sleurhut en beperkte rij capaciteiten nonstop naar de Middellandse zee... En nee ik ben geen chauffeur! .
Wee (5-4-2019 om 19:29)
Er is een verschil in onveiligheid. De veiligheid was niet in gevaar maar de regeltjes waren overtreden. Een storm in een glas water en een bekeuring zeker?