Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto A58 Kapelle weer op de weg

Toegevoegd: 05-04-2019, 21.29 uur - Update: 05-04-2019, 22.00 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle is de vrachtwagen geborgen die eerder vanavond door de middenberm schoot en vervolgens op de andere rijbaan belandde.


Volgens de verkeerspolitie kreeg de vrachtwagen rond 19.20 uur een klapband toen deze op de rijbaan richting Bergen op Zoom reed. Net voor het viaduct bij het caisson schoot de vrachtwagen door de vangrail in de middenberm om vervolgens op de rijbaan richting Vlissingen te belanden.

De vrachtauto kwam tot stilstand in de berm en blokkeerde zowel de vluchtstrook als de meest rechtse rijstrook. Alle andere weggebruikers konden wonderwel op tijd remmen en er gebeurden geen verdere ongelukken. Voor zover bekend bleef de vrachtwagenchauffeur ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen kwam met een truckbergingsvoertuig ter plekke om de vrachtwagen weer op de snelweg te trekken. Rond 21.20 uur stond de vrachtauto weer volledig op de weg.

Rijkswaterstaat meldt dat de A58 richting Vlissingen momenteel is afgesloten tussen Yerseke en 's-Gravenpolder. Omrijden kan via de route U14.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren