Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie bekeurt fotograferende automobilisten

Toegevoegd: 06-04-2019, 07.42 uur
De politie heeft ten minste drie processen-verbaal opgemaakt.
De politie heeft ten minste drie processen-verbaal opgemaakt.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft gisteren verschillende automobilisten betrapt die van achter het stuur een foto wilden maken van het vrachtwagenongeluk op de A58 bij Kapelle.


Nadat een vrachtwagen die richting Bergen op Zoom reed als gevolg van een klapband dwars door de middenberm vloog, belandde deze vrijdagavond rond 19.20 uur op de andere rijbaan. Wonder boven wonder gebeuren er geen andere ongelukken en raakte er niemand gewond.

Tijdens de afhandeling van het incident constateerde de politie dat diverse automobilisten probeerden een foto te maken van het ongeluk, dit terwijl ze zelf aan het rijden waren. "Met dit gedrag breng je niet alleen andere weggebruikers in gevaar, maar ook de hulpverleners die bij zo'n ongeval aan het werk zijn", zo zegt de politie.

De politie heeft ten minste drie processen-verbaal opgemaakt voor personen die hun telefoon achter het stuur vast hadden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram Altman (8-4-2019 om 19:42)
@Ad binnenstad: Als je een van de drie fotografen was was je maandag nog moeizamer: Binnenkort mogen die 240 euro plus administatiekosten aftikken.
bram goeree (8-4-2019 om 12:28)
hoe weinig inhoud heeft je leven om hier een foto van te willen maken en dan interessant gaan doen op de sociale media .flinke bekeuringen brengt deze zielige figuren misschien tot inzicht
Ad binnenstad (8-4-2019 om 12:24)
@Bram Altman, bedankt dat je me hebt laten gniffelen met de laatste zin in je reactie op deze moeizame maandag, hulde!
Mayke (6-4-2019 om 12:22)
In het verleden zeiden mensen, onze lieve Heer heeft rare kostgangers op deze Wereld. Denk na ! Idd torenhoge boete , misschien , misschien.....gaan dan andere ook nadenken voor ze zoiets doen......
jacob (6-4-2019 om 09:40)
Geef zulke dombo's een torenhoge boete. En voor mijn part intrekking van hun rijbewijs voor een maandje of zes.
Bram Altman (6-4-2019 om 09:33)
Van deze automobilisten moet het rijbewijs worden afgenomen en moet het cbr beoordelen of ze nog wel het verstandelijke vermogen hebben een auto te kunnen besturen. Wat verwachten ze van het maken van een foto? Het interesseert niemand een drol dat je langs een geschaarde vrachtwagen bent gereden en je wordt er geen bn-er van. Sukkels.
Cookie-instellingen beheren