Man takelt ex-partner flink toe

Toegevoegd: 06-04-2019, 11.34 uur - Update: 06-04-2019, 12.39 uur

Man takelt ex-partner flink toe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft vannacht een man aangehouden die in Oost-Souburg zijn ex-partner flink zou hebben mishandeld.

Het slachtoffer heeft bij de politie verklaard 's avonds onverwacht voor haar woning te zijn aangevallen door haar ex nadat ze uit haar auto was gestapt. Ook één van haar kinderen zou een stomp hebben gekregen. De vrouw liep een gebroken heup op en moest naar het ziekenhuis. Ook de kinderen van de vrouw zijn in het ziekenhuis nagekeken.

Na het incident ging de verdachte er op de fiets vandoor. Opgeroepen politie-agenten zetten echter de omgeving ruim af en gingen naar de verdachte op zoek. Uiteindelijk werd de verdachte, een 23-jarige Middelburger, rond 00.40 uur door diensthond Zorro worden getraceerd in de achtertuin van een woning aan de Grote Abeele.

De man is op verdenking van het plegen van een zware mishandeling meegenomen naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. Volgens de politie is de man een bekende van de politie en bleek hij ook nog een straf te moeten uitzitten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gebruik je verstand als je dat hebt (6-4-2019 om 19:00)
Stoere kerel slaat vrouwen en kinderen, de volgende knuffel client van justitie ?
Klaas (6-4-2019 om 17:39)
Afschieten, deze idioot is niet te redden.
Wilm (6-4-2019 om 12:47)
Hoe gestoord en zielig ben je dan . Zoizo ben je gek maar met kinderen erbij en die ook nog slaan? Nou eens kijken , ik denk dat deze man een duur betaalde behandeling krijgt met studie baan etz.
Jan (6-4-2019 om 12:19)
Jammer voor de slachtoffers de hond er gewoon ff zijn gerief laten halen op die vent . Maar nu de vraag hoe komt dat hij ook nog een straf te moeten uitzitten.en loopt los op straat zijn ze bij justitie in slaap gevallen of zo ?het moet niet gekker worden als je een moord pleegt dan mag je ook de straat op weer eens bewezen deze week ,en de regering houden stijf hen lippen op elkaar ,zeg gewoon het is één bende met deze regering