Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Traumahelikopter ingezet bij incident Grijpskerke

Toegevoegd: 22-11-2005, 20.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE - Een vrouw is vanmiddag in Grijpskerke gewond geraakt toen zij een trap van een paard kreeg. De traumahelikopter kwam ter plaatse, maar de bemanning hoefde geen hulp te verlenen.

Rond tien voor half vijf kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale in Middelburg de melding binnen dat een vrouw tegen haar borst was getrapt. De vrouw hierna met haar hoofd op de grond terecht gekomen. Omdat men de situatie ernstig inschatte werd naast de ambulance 19126 ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gevraagd.

Toen het Mobiel Medisch Team (MMT) goed en wel geland was bleek dat inzet van de bemanning niet nodig was en dat het slachtoffer per ambulance afgevoerd kon worden naar het ziekenhuis. De patiënt is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Overigens kwam niet de 'gewone' Lifeliner 2 uit Rotterdam ter plaatse, maar de Christoph Europa 2. Deze helikopter is in verband met tijdelijke afwezigheid van de andere helikopter tijdelijk inzetbaar als Lifeliner 2.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren