Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Politie zoekt getuigen ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2019, 13.13 uur
Politie zoekt getuigen ongeluk Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een scooterrijder die maandag is doorgereden na een ongeluk in Terneuzen. Mogelijk heeft de persoon niets van de botsing gemerkt.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de Axelsestraat. De scooterrijder kwam hier in botsing met een fietsster. Deze kwam ten val en liep een gebroken arm op. De politie sluit niet uit dat de man de aanrijding niet heeft opgemerkt en dus niet bewust is doorgereden. Desondanks is men naar hem op zoek.

De scooterrijder was een oudere man met een fors postuur. Hij droeg op het moment van de aanrijding een zwarte jas met capuchon. Hij had een zwarte broek aan en droeg donkere schoenen en een grijze pet. Hij reed op een donkerkleurige (vermoedelijk zwarte) snorscooter met een windscherm en een blauw kentekenplaatje. De scooter was voorzien van een zwarte koffer met daarin een rood (rem)licht. De ‘wangen’ van de banden waren wit van kleur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren