Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder gewond bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2019, 13.15 uur
De scooterrijder is per ambulance afgevoerd. De scooterrijder is per ambulance afgevoerd.
De scooterrijder is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is aan het begin van de middag een scooterrijder gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de Buitenhaven (N252). Volgens een politiewoordvoerster kwam de scooterrijder hier in botsing met een auto. De verwondingen van het slachtoffer leken op het eerste gezicht niet ernstig maar de scooterrijder is desondanks toch per ambulance afgevoerd.

De oorzaak van de botsing is vermoedelijk een voorrangsfout.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barbra (8-4-2019 om 05:24)
Deze persoon was toevallig mijn man die het scooterongeluk heeft gehad ligt nu in het ziekenhuis met enkele botbreuken
Barbra (7-4-2019 om 21:38)
Deze persoon was toevallig mijn man die het scooterongeluk heeft gehad ligt nu in het ziekenhuis met enkele botbreuken
Terneuzenaar (7-4-2019 om 16:50)
Ik begrijp niet waarom fietspaden voorrang krijgen bij het kruisen van een autoweg. Je moet de kwetsbare weggebruikers juist beschermen, het risico op ongeval beperken. Je ziet in Terneuzen ook vaak Belgische automobilisten stoppen op rotondes om fietsers voorrang te geven met de nodige irritatie als gevolg! De huidige voorrangsregels graag aanpassen, zeker ook gezien de fiets hooligans weer met complete peletons de wegen domineren!
AntiGSM (6-4-2019 om 16:16)
@k; Het is gebruikelijk om hoofdletters en punten te gebruiken aan het begin en het eind van een zin, dat leest wat makkelijker! Wat het verdere verhaal (?) betreft: wij als automobilist maken 10 tallen keren per week het omgedraaide mee; fietsers die maar wat doen en dan er van uitgaan dat de automobilist toch bijna altijd voor de schade opdraait dus die stopt toch wel. Dus die rijden rgelmatig zonder licht in het donker, slechts een paar procent geeft richting aan en velen zitten te appen en met dopjes in de oren.
k (6-4-2019 om 13:31)
het is daar gevaarlijk, het brom/fietspad gaat voor dat is duidelijk aangegeven met haaien tanden maar hoe vaak je daar niet vol in de remmen moet voor een automobilist das niet normaal en een foutje kan ik begrijpen maar 9vd 10 keer zit de automobilist met een big smile op zn gezicht omdat hij/zij gewoon schijt heeft en geen zin heeft om te stoppen want dan zijn ze 5sec eerder thuis zon hekel aan zulke idioten ze moeten eens nadenken wat er gebeurt bij een ongeval de fietser of brommer rijder verliest altijd en een gebroken been of arm heb je dan zo te pakken ik kan hier zo kwaad om worden er staan duidelijke haaientanden
Cookie-instellingen beheren