Vier personen onder invloed achter stuur

Toegevoegd: 06-04-2019, 14.52 uur

Vier personen onder invloed achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Oosterschelderegio vier personen betrapt op het rijden onder invloed. Van één van hen werd de auto in beslag genomen.

De eerste overtreder was een vrouw die met haar voertuig half in de berm bij het Total-tankstation Vliedberg langs de A58 bij 's-Heer Arendskerke stond. "De fles wijn lag nog op de bijrijdersstoel", zo laat de politie weten via Facebook. De automobiliste kreeg een rijverbod van 24 uur en moest worden opgehaald door een kennis.

De andere drie overtreders werden betrapt in de omgeving van het centrum van Goes. Een mannelijke automobilist had te veel alcohol genuttigd en dat leverde hem een fikse bekeuring op. De andere twee personen waren vermoedelijk onder invloed van drugs.

Eén van de twee mannen weigerde de medewerking aan het afnemen van een bloedproef. Hij zal hiervoor worden vervolgd. In overleg met de officier van justitie is de auto van deze persoon in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Duivel (6-4-2019 om 21:53)
Snappen mensen nog niet wat er kan gebeuren? Onder invloed zijn = gewoon in de bak gooien. Laat ze even poosje nadenken wat ze verkeerd doen en dan rijbewijs idd versnipperen. En op de zwarte lijst bij het CBR. Moet echt klaar zijn. Je neemt onschuldige mensen mee.
Raya (6-4-2019 om 16:26)
Rijbewijs in de versnipperaar
Michelle (6-4-2019 om 15:12)
Goed bezig de politie!!! Pak ze maar aan!!