Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Kapelle, auto schiet van talud

Toegevoegd: 06-04-2019, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Twee personen zijn vanmiddag gewond geraakt bij een ernstig eenzijdig auto-ongeluk op de Schoorse Zeedijk in Kapelle.


Een bestelbusje reed door onbekende oorzaak rond uur van een hoog talud en belandde vervolgens in een sloot. De brandweer kwam met drie voertuigen, waaronder ook een ladderwagen, ter plekke om de slachtoffers veilig uit de auto en vervolgens naar boven te krijgen.

De ambulancedienst kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze landde bij de Witte Weelweg en is rond 16.10 uur weer opgestegen toen de beide slachtoffers boven waren. De beide gewonden zijn per ambulance afgevoerd. Eén persoon werd met spoed weggebracht.

De weg is nog dicht in afwachting van de berging.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (7-4-2019 om 00:10)
Ik hoop dat de slachtoffers er weer snel bovenop komen. Sterkte voor iedereen die bij dit nare ongeval betrokken waren.
Cookie-instellingen beheren