Bromfietser drinkt bijna 8 keer te veel

Toegevoegd: 07-04-2019, 10.16 uur

Bromfietser drinkt bijna 8 keer te veel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Politieagenten hebben vannacht in 's-Gravenpolder iemand betrapt die maar liefst 7,8 keer te veel alcohol had gedronken om nog te mogen rijden.

De beginnend bestuurder werd rond 05.15 uur met zijn brommer aan de kant gezet op de Spaanweg in de polder tussen Kapelle en 's-Gravenpolder. Een alcoholtest op straat duidde op een te hoog alcoholgebruik en daarom werd op een politiebureau een uitgebreide ademanalyse gedaan.

Bij de uitgebreide ademtest blies de bromfietser een waarde van 685 Ug/l waar voor hem als beginnend bestuurder 88 Ug/l was toegestaan om nog aan het verkeer te mogen deelnemen. De politie heeft het rijbewijs van de persoon ingenomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (8-4-2019 om 00:17)
Ja Koos, als ze daar eens zouden controleren zo tegen de avond na een middagje in een dorpscafeetje dan gaan er veel voor de bijl. En niet alleen brommers.
Koos P. (7-4-2019 om 10:31)
Dronken droppie door de polder. De politie moest eens weten hoeveel drankrijders binnendoorweggetjes naar huis nemen. Lekker veilig door de polder.