Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Sportvisbootje met motorproblemen Breskens

Toegevoegd: 07-04-2019, 17.19 uur
De KNRM heeft het bootje naar Breskens gesleept.
De KNRM heeft het bootje naar Breskens gesleept.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De reddingsboot Zeemanshoop is zaterdagmiddag uitgevaren voor een sportvisser die te kampen had gekregen met motorproblemen.

Kort nadat de visser de haven van Breskens had verlaten, liep de temperatuur van de motor snel op. Het bootje bevond zich op dat moment ter hoogte van Nummer Eén. De eigenaar nam contact op met de verkeerscentrale in Vlissingen. Via de Kustwacht werd vervolgens de KNRM-reddingboot uit Breskens opgeroepen.

De redders waren snel ter plaatse en nadat twee opstappers waren overgezet kon een sleepverbinding tot stand worden gebracht. Vervolgens werd het bootje terug naar Breskens gebracht. Een gebrek aan koelwater zorgde vermoedelijk voor de problemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750