Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gestolen fietsen teruggevonden in Duitsland

Toegevoegd: 08-04-2019, 15.37 uur
De fietsen werden gestolen in de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
De fietsen werden gestolen in de Paul Krugerstraat in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Acht elektrische fietsen die vannacht werden gestolen vanuit een kelderbox in Vlissingen zijn teruggevonden in Duitsland.


Maandagochtend werd ontdekt dat een stalling aan de Paul Krugerstraat was opengebroken. De nam zes aangiftes op en agenten stelden een (buurt)onderzoek in. Het spoor leidde naar Duitsland. De Duitse collega’s werden ingelicht en zijn traceerden een voertuig waarin de e-bikes stonden.

Volgens de politie viel op dat alleen fietsen werden gestolen die niet op slot stonden. "Zet daarom ook in een afgesloten kelderbox/fietsstalling de fiets altijd op slot. Afgesloten deuren worden namelijk met een koevoet opengebroken en is het voor de dader vervolgens gemakkelijk om de fiets mee te nemen. Nog beter is het om de fiets aan bijvoorbeeld de muur of een hekwerk vast te maken", zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (9-4-2019 om 10:58)
Goed plan Anneke, dan worden ze zeker niet meer gestolen want ze zijn dan al kapot :-) (elektrisch circuit, elektromotor, accu)...
J Schipper (9-4-2019 om 09:06)
Weer een roofbus uit de Oostbloklanden. Wordt tijd dat de politie hier meer op gaat controleren. Ik zie de laatste tijd veel van dit soort kleine vrachtwagentjes hier rondrijden!
Anneke (8-4-2019 om 17:22)
nu een fiets opslot in schuur begryp il echt .maar om de fiets nog eens aan de muur vast te leggen dat vindt ik echt veel de ver gezocht. Ze moeten met hun handen van ander zn spullen blyven .Ik ben heel bly dat ze gevonden zyn . Beter is om er flink stroom op te zetten.
W.S.M. Fakkeldij (8-4-2019 om 16:47)
Is er toch nog hoop voor m'n opa's fiets!