Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 09-04-2019, 08.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is dinsdagmorgen een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer kon ter plaatse worden behandeld.


Rond 07.45 uur vond het ongeluk plaats op de Oostsouburgseweg ter hoogte van het bedrijventerrein van Orionis Walcheren. Ter plaatse kwam een automobilist in botsing met de vrouw op de fiets. De fietsster kwam ten val en raakte gewond.

Een opgeroepen ambulance heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest, maar een onderzoek naar de toedracht van de aanrijding bleek eveneens niet nodig. Rond 08.30 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren