Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Gewonde bij botsing op Deltaweg

Toegevoegd: 09-04-2019, 18.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Bij een botsing op de Deltaweg ter hoogte van Wilhelminadorp is dinsdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Rond 17.25 uur botste een bestuurder van een bestelauto achterop een personenauto. Het ongeval vond plaats op de rijbaan in de richting van Wilhelminadorp. De personenauto kwam door de klap in de naastgelegen sloot tot stilstand. Een toegesnelde ambulance heeft één persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de situatie vastgelegd op foto waarna een bergingsbedrijf beide voertuigen heeft weggesleept. Doordat er één rijstrook was afgesloten ontstond er een file in beide richtingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren