Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Woningovervallers blijven achter tralies

Toegevoegd: 09-04-2019, 19.08 uur
Sporenonderzoek bij het Colijnhof in december.
Sporenonderzoek bij het Colijnhof in december.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag beslist dat de 18-jarige D.M.(zonder vaste woon- of verblijfplaats) in voorarrest blijft. Het verzoek van zijn advocaat om zijn voorarrest op te heffen of te schorsen werd afgewezen.

Voor de 21-jarige Vlissinger C.I. werd geen verzoek ingediend. Het bekennende duo wordt - samen met nog een derde verdachte - ervan verdacht op 29 december in Goes een woningoverval te hebben gepleegd.

Onder bedreiging van een vuurwapen probeerden ze de 21-jarige bewoner van een woning aan het Colijnhof geld afhandig te maken. Volgens de drie zou het slachtoffer meer dan genoeg geld in huis hebben.

Na de overval, die niet meer dan vijf euro opleverde, namen ze de benen en werden kort daarna in Vlissingen aangehouden. De zaak tegen een 21-jarige vrouw uit Houten, die eveneens werd aangehouden, werd door het Openbaar Ministerie (OM) geseponeerd. Zij had niets met de overval te maken gehad. De zaak wordt in juli inhoudelijk behandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750