Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt vermiste vrouw in achtertuin

Toegevoegd: 11-04-2019, 16.41 uur
Het onderzoek in Bruinisse.
Het onderzoek in Bruinisse.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Donderdagochtend heeft de politie in een tuin bij een woning aan de Van Hertsbekestraat in Bruinisse in een oude vermissingszaak een bodemonderzoek uitgevoerd. Er is niets gevonden.

De politie kreeg een tip van een verdachte situatie bij de woning. In het huis woonde tot voor kort een vrouw, familielid van een man uit Bruinisse. Hij werd eerder in verband gebracht met de vermissing van een Filipijnse vrouw. De vrouw (destijds 27 jaar oud) verdween half mei 1993 spoorloos na een korte boottrip van Engeland naar Rotterdam.

Donderdagmorgen is met een grondradar een bodemonderzoek in de achtertuin uitgevoerd. Ook zijn er op diverse plekken in de tuin grondmonsters genomen. Het minutieuze onderzoek was erop gericht om uit te sluiten dat een stoffelijk overschot in de tuin was begraven. De politie heeft geen verstoringen van de bodem waargenomen.

Het politieonderzoek in Bruinisse is hiermee afgerond. Het onderzoek naar de vermissing van de Filipijnse vrouw wordt – zover mogelijk – uitgevoerd door het Coldcaseteam van de politie-eenheid Rotterdam.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750