Agent gewond bij arrestatie winkeldief

Toegevoegd: 12-04-2019, 11.30 uur

Agent gewond bij arrestatie winkeldief
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Donderdagavond is in een woning aan de Rentmeesterlaan in Middelburg een winkeldief aangehouden. Een agent en de man raakten hierbij licht gewond.

Rond 19.45 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een diefstal in een winkel aan de Pottenbakkerssingel. De dief werd betrapt en rende daarna zonder buit naar buiten. Uit onderzoek bleek dat het ging om een 39-jarige inwoner uit Middelburg. Tevens bleek dat hij nog 41 dagen gevangenisstraf te goed had.

Agenten gingen naar een woning aan de Rentmeesterlaan. Ze werden door de bewoonster binnengelaten en troffen de man aan, ondanks dat hij zich op zolder verstopt had. Hij werd aangehouden. Toen ze hem wilden boeien, sprong hij door het trapgat en rende de voortuin in. Een van de agenten wist hem daar te achterhalen. Hierna ontstond een worsteling, waarbij beiden licht gewond raakten.

Uiteindelijk kon de man worden geboeid en naar een politiecellencomplex gebracht worden. Zowel de man als de agent zijn medisch onderzocht en behandeld. De Middelburger zit nog vast en wordt vrijdag verhoord. Ook wordt nog een aangifte opgenomen bij de winkel.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (13-4-2019 om 19:25)
Dat die dief gewond is intereseert me niets, voor de agent vindt ik het minder mooi. Jammer dat de agent niet even een rake klap heeft gegeven met de gummiknuppel of een schot door z,n poot. Met andere woorden, totaal geen medelijden met een dief. Ga gewoon werken voor je poen!!
W.S.M. Fakkeldij (12-4-2019 om 17:41)
Hopelijk heeft het "slachtoffer" geen blauwe plekken, anders is die agent de dupe!
Michelle (12-4-2019 om 13:44)
Kan ie gelijk zijn straf uitzitten met een nog een maandje erbij!