Alcoholcontrole voor vrachtwagenchauffeurs

Toegevoegd: 12-04-2019, 19.03 uur

Alcoholcontrole voor vrachtwagenchauffeurs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN-OOST - Vrijdagmorgen heeft de politie in het havengebied van Vlissingen-Oost een alcoholcontrole gehouden welke was gericht op restalcohol bij vrachtwagenchauffeurs.

De controles vonden plaats aan de Assumburgweg, Engelandweg en de Finlandweg. In het totaal werden er 62 blaastesten afgenomen.

Geen van de chauffeurs had alcohol genuttigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (13-4-2019 om 09:23)
beter in de late middag/avond doen, dan drinkt men wel een biertje.. REST alcohol ?? , dan moet je wel veel gedronken hebben hoor... de avond ervoor... net of alle chauffeurs, na een dag rijden nog even dronken gaan worden.. echt zonde van alle tijd...besteed dat aan andere zaken die wel relevant zijn. maar ja het was droog weer, je zou ook wat vaker de Oostblokkers aan de kant kunnen zetten, dan scoor je beter lijkt mij.., als ik de nieuws verhalen lees.
Datdanweerwel (12-4-2019 om 19:50)
En nu horen we niemand commentaar geven......