Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man uit Oosterland omgekomen bij ongeluk

Toegevoegd: 13-04-2019, 13.25 uur
Man uit Oosterland omgekomen bij ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OUDE-TONGE - Bij een dodelijk verkeerongeval in Oude-Tonge is vrijdagmiddag een 73-jarige man uit Oosterland om het leven gekomen.


De man reed op zijn motor over de Oudelandsedijk toen hij door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een auto. In de auto zat een moeder met haar twee kinderen die gewond raakten. De gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Voor de motorrijder kwam alle hulp te laat, deze overleed ter plekke. De politie laat weten onderzoek te doen naar het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (14-4-2019 om 10:19)
Sterkte aan de betrokken vrouw met haar kinderen en verdere familie van de overleden man. Tragisch ongeval.. @Rien, als je de weg/straatnaam invoert op Google.maps dan geeft ie een locatie aan die gekend is bij hen. De exacte locatie moet je handmatig instellen, vandaar!!!
Rien (13-4-2019 om 18:10)
Volgens mij klopt de locatie niet die jullie aangeven op het kaartje (niet dat het belangrijk is, maar is volgens mij net na de Grevelingendam gebeurd). R.I.P.voor de motorrijder en sterkte voor de nabestaanden uiteraard.
Cookie-instellingen beheren