Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Serooskerke (W)

Toegevoegd: 14-04-2019, 17.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Bij een eenzijdig ongeval op de Wattelsweg in Serooskerke (W) is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt.


Rond 16.00 uur raakte de bestuurster van een personenauto van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Deze rukte met spoed uit, maar bij aankomst was de vrouw al uit het voertuig. De brandweer is dan ook niet meer ingezet.

Het slachtoffer is ter plaatse in een ambulance behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is verder niks bekend. De verkeerspolitie is kort ter plekke geweest, maar een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk bleek niet nodig te zijn. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren