Weerbericht:
Zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee agenten gewond bij arrestatie Axel

Toegevoegd: 15-04-2019, 09.56 uur
Twee agenten gewond bij arrestatie Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Een 22-jarige man uit Axel is zondag aangehouden op verdenking van vernieling. De man verzette zich bij de arrestatie zo hevig dat twee agenten letsel opliepen.

Buurtbewoners waren rond 11.45 uur getuigen van een conflict tussen een man en een vrouw bij een woning aan de Bernardstraat. De man bracht vervolgens bij de getuigen schade toe aan de voordeur van hun woning. De politie werd gewaarschuwd en de agenten besloten de man aan te houden.

De verdachte verzette zich volgens de politie hevig bij zijn aanhouding. Twee agenten liepen letsel op aan een hand en een arm. De verdachte werd ingesloten voor verhoor. De benadeelde deed aangifte van vernieling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark (24-6-2019 om 11:29)
Volgende keer ff de pepper spray en tazer er op zetten en dan perongeluk bij het instappen ze hoofdje gestoten zei nog zo dat ie bukken moesten
Terneuzenaar (16-4-2019 om 22:01)
Mijn bloed kookt bij het lezen van artikelen zoals deze, ik snap dat er niet geprofileerd mag worden voor een baan bij de politie, maar ik denk dat respect afgedwongen zou worden als men voor situaties als deze 2 beren van 2m. bij 2m. op een melding afkomen en deze pannenkoek laten zien dat je je moet gedragen..?
EM (15-4-2019 om 15:58)
Volledig met Bumper en Klaas eens
Bumper: (15-4-2019 om 14:27)
En hebben ze hem eerst even een flink pak slaag gegeven, dat is het enige wat helpt wie niet luisteren wil moet maar voelen. Bumper:
john (15-4-2019 om 12:01)
Dan kan deze loser zich hopelijk voor langere tijd zich uitleven op zijn celdeur ,laat hem maar een paar jaar zitten ,op zulke idioten zitten wij niet te wachten in Axel
Klaas (15-4-2019 om 11:59)
Als diegene zo tekeergaat dan zal het geen best volk zijn. Naar mijn mening had de politie gerust de wapenstok even stuk mogen slaan op dit persoontje.