Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dronken joyrider zonder rijbewijs op de vlucht

Toegevoegd: 15-04-2019, 15.39 uur
Dronken joyrider zonder rijbewijs op de vlucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Agenten hebben maandag na een korte achtervolging drie inzittenden van een auto aangehouden. Na verder onderzoek bleek de bestuurder, een 21-jarige Goesenaar, geen rijbewijs te hebben en onder invloed van drugs te hebben gereden. De eigenaar van het voertuig had bovendien geen toestemming gegeven voor de rit.


De agenten gaven de automobilist afgelopen nacht rond 01.00 uur op de Kattendijksedijk een stopteken omdat ze een controle wilden uitvoeren. De bestuurder negeerde het stopteken en de agenten volgden de auto. De bestuurder verhoogde de snelheid en reed al slingerend verder.

Op de Laan der Verenigde Naties reed de auto met hoge snelheid over verkeersdrempels waardoor de auto begon te roken. Op de Calsstraat kwam de auto tot stilstand. Agenten hebben vervolgens de bestuurder en de twee passagiers aangehouden. De twee inzittenden mochten na verhoor naar huis.

De bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben en was onder invloed van drugs. Op het politiebureau heeft een arts bij de verdachte bloed afgenomen. De bestuurder bleek de auto meegenomen te hebben zonder de eigenaar hiervan op de hoogte te hebben gebracht. De eigenaar van de auto deed daarom aangifte van joyriding. De 21-jarige bestuurder is maandagmiddag vrijgelaten. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (16-4-2019 om 15:21)
Lekker bezig pik Rip auto
JOhan (16-4-2019 om 08:30)
Zo'n *** zou je vader, moeder, dochter, zoon, vriend of vriendin doodrijden...! Dit mag harder bestraft worden Nederland!
Ja-Ja (16-4-2019 om 06:59)
Hoe is het mogelijk ,maandag ook weer vrijgelaten. Deze Loser moet de gevangenis in en heel zwaar straffen. Of moet hij eerst personen dood rijden?Dan is het te laat. De volgende keer doet hij het weer.O.M leert het nooit. De eigenaar van de auto geloof ik niet ,maar moet zich er uit praten.