Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ernstig ongeluk op Deltaweg

Toegevoegd: 15-04-2019, 17.28 uur - Update: 15-04-2019, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een zware aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Kortgene en Wilhelminadorp is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor flink wat oponthoud.


Net voor de Zandkreekbrug bij het Katseveer kwamen rond 16.20 uur drie personenauto's met elkaar in botsing, waarvan één met Duits kenteken. Eén van de auto's belandde in de bosjes in de strook tussen de hoofdrijbaan en de parallelweg. Een jongen en een meisje die in dit voertuig zaten, konden ter plekke worden behandeld.

Op de Deltaweg stond een zwaar beschadigde rode Suzuki waarin iemand bekneld zat. Dit slachtoffer had onder meer beenletsel. Hij is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. In de derde auto, welke schade had aan de bestuurderszijde, zaten twee vrouwen. Zij bleven voor zover bekend ongedeerd.

Vanwege het ongeluk moest de hoofdrijbaan volledig worden afgesloten. Hierdoor ontstonden flinke files. Ook het verkeer op de parallelweg liep vast. Volgens de ANWB moest rond 17.30 uur nog altijd rekening worden gehouden met een extra reistijd van een half uur. De bergingsbedrijven De Moor en Van Halst hebben de drie voertuigen getakeld.

Rond 18.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
84Ano (17-4-2019 om 16:03)
Was echt allemaal heel slecht geregeld met de omleiding van het verkeer. Meer als een uur vast gestaan helaas. Mijn dank en respect gaat uit na een bewoner van een van de huizen bij de sluis.
Dagelijks N256 gebruiker. (16-4-2019 om 12:50)
Het gebeurde tussen Kats en de afslag Wilhelminapolder en Wolphaartsdijk! Hele slechte coördinatie. Waar geregeld kon worden zagen we niemand!! Wel dank verschuldigd aan Bewoner van de 1e Deltaweg die achter de huizen op de Sluis goed werk verrichtte met het doorlaten van auto's, bussen en boeren verkeer bij de slagboom! Prima!
Koos P. (16-4-2019 om 10:40)
Als mensen nu eens gewoon beter opletten en met niks anders bezig zijn dan hun voertuig besturen, dan zouden we veel minder ellende op de weg hebben. Maar het blijft voor veel mensen toch erg moeilijk.
Jh85 (15-4-2019 om 22:22)
Dit werd toch eens slecht gecoördineerd! Voor de sluis aan beide kanten zijn verbindingen tussen parallelweg en hoofd weg deze werden niet gebruikt. Op een gegeven moment werd ook nog eens de sluis gedraaid voor 4 plezier jachten... weg enige doorgang via parallel weg.
Renata (15-4-2019 om 21:41)
Half uur? Uur stil gestaan.
Cookie-instellingen beheren