Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Gewonde bij ongeluk op grens bij Sas van Gent

Toegevoegd: 15-04-2019, 21.40 uur - Update: 15-04-2019, 22.53 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een ongeluk op de Nederlands-Belgische grens is maandagavond een motorrijder gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 19.50 uur ten val op de Vrijstraat. De motor belandde op de weg. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. Omdat het ongeluk vermoedelijk op Belgisch grondgebied plaatsvond, heeft de Belgische politie de toedracht van het ongeval onderzocht. Nederlandse agenten hebben hun constateringen doorgegeven aan de Vlaamse collega’s.

Brandweerlieden van de Belgische ‘zone centrum’ zijn ter plekke gekomen om het wegdek te reinigen. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de takelen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (15-4-2019 om 22:29)
Op de stukken waar geen paaltjes staan word er erg hard gereden op deze weg, of dit iets met de oorzaak te maken heeft, weet ik natuurlijk niet, ik heb alleen politie, brandweer en ambulance gezien.. Veel sterkte aan de betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren