Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na ongeval met letsel Clinge

Toegevoegd: 16-04-2019, 10.21 uur
De bestuurder van de auto werd aangehouden.
De bestuurder van de auto werd aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

CLINGE - De politie heeft maandagavond in Clinge iemand aangehouden nadat deze een ongeval met letsel had veroorzaakt.


De 23-jarige inwoner van het Belgische Soersel reed rond 20.35 uur over de Woestijnestraat. Hij vloog uit de bocht en botste tegen een boom. Het voertuig ketste af en kwam twintig meter verder tot stilstand. De man bleek ongedeerd te zijn gebleven maar zijn 21-jarige bijrijder, een man uit het Belgische Beveren, liep wel letsel op.

De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 479 Ug/l waar voor hem als beginnend bestuurder 88 Ug/l de limiet is. Hij had dus bijna 5,5 keer te veel alcohol op om nog te mogen rijden.

De 23-jarige man werd aangehouden voor het rijden onder invloed, het veroorzaken van een ongeval met letsel en het veroorzaken van gevaar/hinder op de weg. Het rijbewijs van de man is ingenomen en hij kreeg een algeheel rijverbod.

De zwaarbeschadigde auto moest worden getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (16-4-2019 om 15:25)
Tja een Honda Civic met een jong mannetje, alle clich├ęs kloppen.
Cookie-instellingen beheren