Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man onder bedreiging beroofd van auto

Toegevoegd: 16-04-2019, 11.53 uur
Man onder bedreiging beroofd van auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een 60-jarige man uit de gemeente Tholen is maandagavond het slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal waarbij zijn auto en persoonlijke spullen zijn weggenomen. De politie roept naar aanleiding van dit voorval op om uit te kijken naar twee voertuigen.


Het incident gebeurde tussen 21.00 en 21.30 uur in de buurt van een parkeerplaats aan de Brabantse kant van het Schelde-Rijnkanaal, vlakbij de Kreekraksluizen. Het slachtoffer werd volgens de politie door vier mannen gedwongen om zijn autosleutel af te geven, waarna het viertal er met het voertuig vandoor ging. Eén van de mannen bedreigde het slachtoffer met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Het slachtoffer is na de diefstal geholpen door twee vissers die aan het kanaal zaten. Zij hebben ook de politie gebeld. Agenten kwamen meteen ter plaatse. Zij hebben nog uitgekeken naar het gestolen voertuig, maar dit werd niet meer aangetroffen. De gestolen auto is een witte Ford Transit Connect met het kenteken 5-VVV-86. De auto is voorzien van zwarte velgen.

De daders reden in een Renault Captur in de kleur gebroken wit. De daders waren blanke jongemannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. Tips zijn welkom via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of WhatsApp: 06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nix te Zoeken (16-4-2019 om 16:57)
Parkeerplaatsen in het buitengebied na zonsondergang. Geen haar op mijn hoofd die er over denkt. Het is geen jaren 80 meer hoor.