Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wielrenner botst met scooter in Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2019, 19.00 uur
De wielrenner kon ter plaatse worden behandeld. De wielrenner kon ter plaatse worden behandeld.
De wielrenner kon ter plaatse worden behandeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Seissingel in Middelburg is dinsdag aan het begin van de avond een wielrenner gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.15 uur op het (brom)fietspad tussen het Seisplein en de Seisweg. De wielrenner kwam volgens de politie in botsing met een scooterrijder. De ambulancedienst heeft de gewonde wielrenner ter plekke behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De twee personen die op de scooter zaten, bleven ongedeerd. De scooter liep wel de nodige schade op. De fiets van de man is door iemand opgehaald. Het verkeer op de hoofdrijbaan had nauwelijks hinder van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RaceMonster (26-7-2019 om 20:11)
Het is vervelend voor de wielrenner. Maar genoeg wielrenners fietsers willen snelheid van scooter bijhouden dat wordt ook wel bumperklever genoemt dicht op scooter van 25 km p/u rijden,tot iemand moet remmen voor benodigde noodzakelijke bocht/afslag nemen. Mogen Wielrenners bumperkleven op ?