Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Brandweerinzet bij aanrijding met letsel in Schoondijke

Toegevoegd: 02-11-2006, 00.46 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SCHOONDIJKE - Woensdagmiddag zijn bij een aanrijding in Schoondijke twee personenauto's flink beschadigd geraakt. Eén persoon raakte gewond. 

Rond 13.00 uur verleende een 40-jarige vrouw uit Breskens op de kruising Schaapweg/Gaternisseweg geen voorrang aan een van rechtskomende, 64-jarige plaatsgenoot.

Volgens de eerste berichten zou er sprake zijn van een beknelling en zodoende rukte de brandweer uit. Ook gingen direct twee ambulances ter plaatse.

Toen de hulpdiensten arriveerden bleek dat het letsel mee viel en dat er geen sprake was van een beknelling. Eén inzittende had een pijnlijke schouder en een pijnlijk been. Hij hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis.

De beide auto's moesten worden weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren