Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Letsel bij ongeluk Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2019, 09.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Sloeweg in Vlissingen is donderdagochtend één persoon gewond geraakt.


Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen rond 08.15 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de kruising met de Weijevlietweg. De ambulancedienst werd gewaarschuwd en deze heeft de betrokkenen nagekeken. Eén persoon werd ter plekke behandeld, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen getakeld. Nadat dit was gebeurd, heeft de gemeente Vlissingen het wegdek gereinigd. Vanwege het ongeval was een tijdje één rijstrook richting het centrum dicht. De politie leidde het verkeer langs het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (18-4-2019 om 20:02)
@Zeeuwse showride, zodrae je het bordje Vlissingen passeert bent u in de bebouwde kom uilskuukentje.
Zeeuwse showride (18-4-2019 om 14:56)
@P het is maar wat als je bebouwde kom ziet:). Ik rij er ook regelmatig en ehm tja........ als je gewoon oplet is er niks aan t handje
P (18-4-2019 om 13:47)
Das die rare weg in de bebouwde kom waar je 70 mag en ze weleens staan te flitsen, waar je dus in de bebouwde kom eigenlijk met 70 altijd te hard ried, maar ze je pas pakken boven de 70, logieka.
WalterG (18-4-2019 om 11:07)
Dat is de zoveelste keer.... Wanneer komt de aangekondigde rotonde nu eens? Als tip voor de gemeente: ik stel voor de asfaltstrook tussen beide benzine stations van een 1 meter brede middenberm te voorzien met stalen afscherming. Er is voldoende ruimte in zuidelijke richting. Ook hier zijn er idioten die proberen te keren omdat ze de reeds bestaande rotonde 100 meter westelijk niet weten te vinden. En dus af en toe een ongeluk veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren