Straatroof Tholen: jongen bedreigd met mes

Toegevoegd: 18-04-2019, 14.18 uur

De politie nam bij de jongen thuis aangifte op.
De politie nam bij de jongen thuis aangifte op.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij de straatroof gisteren bij de Tholensebrug in Tholen is gedreigd met een mes. Het slachtoffer moest zijn telefoon en geld afgeven. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De beroving vond rond 16.00 uur plaats nabij de Schelde-Rijnweg. Volgens de politie werd een 16-jarige jongen uit Oud-Vossemeer benaderd door drie jongens. Zij sommeerden hem zijn telefoon en geld af te geven. Nadat was gedreigd met een mes, leegde de jongen zijn portemonnee.

Twee daders reden na de straatroof weg op een scooter. De derde dader ging er op een fiets vandoor. Het slachtoffer ging vervolgens naar zijn huis in Oud-Vossemeer en vanuit daar werd de politie gebeld om aangifte te doen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750