Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbeslagname MMBS die 67km per uur haalde

Toegevoegd: 18-04-2019, 18.38 uur
Bij een rijproef bleek het voertuig 67 kilometer per uur te kunnen rijden.
Bij een rijproef bleek het voertuig 67 kilometer per uur te kunnen rijden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft dinsdag in Hulst een motorrijtuig met beperkte snelheid van de weg gehaald, een zogeheten MMBS.

Agenten zagen de MMBS rond 07.30 uur rijden over de Australiëweg. Het voertuig, een omgebouwd Volkswagen Caddy-bestelbusje, reed ongeveer 50 kilometer per uur, het dubbele van wat is toegestaan. Omdat de agenten vermoedden dat de verplichte begrenzer niet (goed) werkte, werd het voertuig meegenomen voor onderzoek.

Bij een rijproef bleek het voertuig 67 kilometer per uur te kunnen rijden. De officier van justitie besloot hierop om de MMBS in beslag te nemen. De 18-jarige bestuurder, afkomstig uit d gemeente Hulst, kreeg een proces-verbaal vanwege de te hoge constructiesnelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anita (19-4-2019 om 16:33)
Idd jopie, geen geldige APK is dus onverzekerd. Jammer voor een eventuele dader dat die geen verzekering heeft dan, want betalen zal die. Dan verkoopt die zijn huis maar of blijft hij zijn hele leven maar op het minimum inkomen terwijl die de rest aan de slachtoffers moet geven. Als ze denken op deze manier lekker goedkoop uit te zijn vergissen ze zich ernstig. Maar ja, de overheid heeft besloten dat controle te duur is en dat er beter honderden miljarden naar buitenlandse aandeelhouders moet. Uw veiligheid doet hun echt niets hoor. Dat blijkt maar weer keer op keer.
john (19-4-2019 om 16:29)
Dit bericht komt mij bekend voor ,is dat dezelfde jongen die een tijdje terug ook met die auto gepakt is ?????
zwakke politici, stinkend land (19-4-2019 om 16:28)
Waarom worden die belastingonduikers en verzekeringsfraudeurs niet naar de letter van de wet aangepakt en krijgen ze maar voor 1 overtreding een bekeurinkje ? Wederom presteert de overheid het om fraude te ontzien, meer zullen dus volgen want er is deels goedkeuring van de regelgever. Wie heeft dat MMBS bedacht en goedgekeurd eigenlijk ? Die mensen die liever bekvechten over hoe hun nieuwe werkplek op het binnenhof er uit komt te zien van uw en mijn geld natuurlijk.
D (19-4-2019 om 10:06)
Deze regeling MMBS voertuigen is een iets waar men meteen de stekker moet uittrekken. Hier ook diverse pubers met grote 4x4 terreinwagens die ook de 45km/u fors overtreden. Schandalig dat men dit (nog) steeds toelaat.
Harthoorn (18-4-2019 om 22:42)
Niks nieuws onder de zon ,zo rijden er nog veel meer . Echter de politie moet ze blijkbaar zelf meten anders geld er niks . Als je zelf 80 rijd en er komt er 1 voorbij en je geeft het door doen ze er totaal niks mee. Zelfs niet als ze schade gereden hebben komen ze niet eens ,druk met andere dingen . Er moeten duidelijk eerst slachtoffers vallen . Dat is nu onze rechtstaat.
AD. (18-4-2019 om 22:13)
Ik kwam eens van Axel richting Terneuzen en kwam daar bij de rotonde bij garage Roelse achter zo,n 45 km wagentje te zitten dus denk je dat is balen maar die haal ik wel in. Nou niet dus want richting Magrette en spui reed ik 100 ook al weet ik dat dat niet mag maar ik heb dat autootje alleen maar zien uitlopen en bij aankomst in Terneuzen was het wagentje niet meer te zien.