Melding schietpartij Stadhuisplein Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2019, 21.36 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanavond twee personen aangehouden na een melding van een mogelijke schietpartij in Vlissingen.

Volgens de politie is rond 20.20 uur gemeld dat zou zijn geschoten op het Stadhuisplein, recht voor het Vlissingse stadhuis. Een woordvoerder laat weten dat schoten zijn gehoord maar dat er niemand gewond is aangetroffen. Een tijdlang stonden twee ambulanceteams en een traumahelikopter stand-by maar rond 21.30 uur werd besloten dat de medisch hulpverleners konden inrukken.

De politie heeft twee aanhoudingen verricht in verband met de melding. "De betrokkenheid van deze personen wordt nog onderzocht", zo zegt de politie. Het Stadhuisplein is nog altijd grotendeels afgezet met linten. Sommige agenten dragen ook nog steeds kogelwerende vesten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (19-4-2019 om 08:53)
@Jerry420, mooi dat je dit gebruikt om je verkapte racisme een plekje te geven. Idd Vlissingen zitten veel buitenlanders, maar zou niet eerlijk zijn als je direct wordt afgeschreven omdat je “buitenlander” bent en in Vlissingen woont. Het is nog altijd fatsoen en normen en waarde die de mens onderscheid van de ander en niet afkomst, al lopen er tien slechte Achmeds rond, dan nog verdient de elfde Achmed die wel fatsoen en normen en waarde heeft, het niet om in een hokje geschopt te worden daar waar jij nu generaliserend mensen in aan het schoppen bent puur op afkomst.
Bewoner (19-4-2019 om 08:31)
@Jerry420, wordt zo moe van mensen zoals u die elke kans aangrijpen om Vlissingen af te zeiken en zwijgen als het nieuws over een andere stad of dorp gaat net of daar niets gebeurd of het daar beter is. er zijn een paar knallen gehoord en u kruipt weer achter de pc voor zo,n nutteloos betoog. de Held
Rien (19-4-2019 om 07:36)
Je slaat de spijker precies op zijn kop, Jerry. En nu maar hopen dat Goes niet dezelfde kant op gaat.
melis (19-4-2019 om 07:35)
@jerry420, gebeurt niet enkel in Vlissingen... maar fijn om de stad waarin je woont zo af te kraken. Verhuis alsjeblieft dan heb je nergens meer last van ;-) #doeslief
van de Spiegel (19-4-2019 om 06:31)
@ jerry, niet mee eens. Vlissingen is ten gronde gericht door de eigen politiek, die helemaal niet multicultie was en is maar een monocultuur van WIC regenten. Zij hebben het bestuur van de stad in handen en zijn daar verantwoordelijk voor. Dan kan je niet aankomen met een enkele schietpartij van onbekende daders om je racisme te promoten. Nu het bij de gemeente voor de deur is zullen ze wel voor een paar ton camera's laten hangen voor hun eigen veiligheid denk ik, maar ja, ik stemde daar dan ook niet voor. Veel succes Vlissingen, ik ben er in geen jaren meer geweest en als het zo moet volgen er nog vele.
Ikke (19-4-2019 om 02:25)
Laat me raden Jaap, je woont in Vlissingen. lullig voor je.