Melding schietpartij Stadhuisplein Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2019, 21.36 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanavond twee personen aangehouden na een melding van een mogelijke schietpartij in Vlissingen.

Volgens de politie is rond 20.20 uur gemeld dat zou zijn geschoten op het Stadhuisplein, recht voor het Vlissingse stadhuis. Een woordvoerder laat weten dat schoten zijn gehoord maar dat er niemand gewond is aangetroffen. Een tijdlang stonden twee ambulanceteams en een traumahelikopter stand-by maar rond 21.30 uur werd besloten dat de medisch hulpverleners konden inrukken.

De politie heeft twee aanhoudingen verricht in verband met de melding. "De betrokkenheid van deze personen wordt nog onderzocht", zo zegt de politie. Het Stadhuisplein is nog altijd grotendeels afgezet met linten. Sommige agenten dragen ook nog steeds kogelwerende vesten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jerry420 (18-4-2019 om 23:47)
Vlissingen, het afvoerputje van de hedendaagse maatschappij. Verscheurt door de vermenging van verschillende nationaliteiten en culturen. De hoop dat er een multiculturele samenleving zou ontstaan is uitgekomen. Maar zeker in negatieve zin, menig Zeeuw en Vlissingen is het met mij eens maar is afgeschrikt om als racist afgeschilderd te worden.
jaap (18-4-2019 om 23:03)
@ikke We missen je als kiespijn
Ikke (18-4-2019 om 22:16)
Wat een stad, blij dat ik er al lang niet meer woon.