Bijna 40 boetes en 1 arrestatie bij controle

Toegevoegd: 19-04-2019, 11.25 uur - Update: 19-04-2019, 21.37 uur

De controle vond plaats op de Kenau Hasselaarstraat.
De controle vond plaats op de Kenau Hasselaarstraat.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een grote controle heeft de politie donderdag in Vlissingen een kleine veertig bekeuringen uitgeschreven.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van overlastmeldingen. Controleplek was een parkeerplaats bij de Kenau Hasselaarstraat. In totaal werden 38 boetes uitgedeeld voor uiteenlopende zaken. Het ging onder meer om het niet handfree bellen, het niet dragen van de autogordel, te donkere autoruiten, te gladde banden en het maken van te veel herrie en snorfietsen die een te hoge snelheid haalden.

Eén snorfietser werd aangehouden omdat deze een stopteken negeerde en ook nog eens verzet pleegde. Nadat de snorfietser er vandoor was gegaan, wist een motoragent hem te traceren op de Boulevard. Hij werd naar Torentijd gebracht en kreeg daar boetes voor het negeren van een stopteken, het weigeren van medewerking aan een speekseltest en het rijden over een stoep.

De snorfiets bleek te hard te rijden en daarom werd een zogeheten WOK-melding gedaan. De snorfiets mag daarom niet deelnemen aan het verkeer totdat deze weer de juiste constructiesnelheid heeft en is herkeurd door de RDW.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (19-4-2019 om 19:41)
Hoppatee, alles voor "de veiligheid"....
KeeK (19-4-2019 om 16:00)
Mooi actie maar nog te weinig, als ik een half uur in de scheldestraat of nieuw bonedijk sta tel ik al zeker 120 automobilisten met een tel in hun hand dus ergens gaat er nog iets niet goed.. de Govert Flincklaan Is ook een racebaan nu geworden voor motoren sinds ze obstakels hebben geplaatst tegen auto's die te snel reden.. Probleem is daar motoren die veeeel te hard rijden en zonder uitlaatdemper crossen, niet de auto's ! En wiet roken achter stuur zie je ook heeeel veel !