Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Derde verdachte schietpartij meldt zichzelf

Toegevoegd: 19-04-2019, 11.35 uur
In een ruit werd een kogelgat ontdekt.
In een ruit werd een kogelgat ontdekt.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft een derde persoon aangehouden naar aanleiding van de schietpartij gisteren in Vlissingen. De man meldde zichzelf bij de politie.


Volgens de politie werd rond 20.20 uur gemeld dat omstanders op het Vlissingse Stadhuisplein schoten hadden gehoord. Bij het voormalige zorgcentrum Scheldehof, waar nu Arduin huisvest, werd een kogelgat gevonden. De omgeving werd afgezet en er werd een onderzoek ingesteld. Er werd rekening gehouden met een zwaargewonde en daarom stonden twee ambulances, een OVD-G en een traumahelikopter stand-by, maar er werd niemand aangetroffen. Rond 21.30 uur vertrokken de medisch hulpverleners weer.

Kort na de melding konden al twee 23-jarige mannen worden aangehouden op verdenking van  openlijke geweldpleging en betrokkenheid bij een schietincident. Een derde verdachte (24 jaar oud) meldde zich later op de avond uit eigen beweging op het politiebureau. De verdachten komen uit Vlissingen en Middelburg. De politie is nog op zoek naar een vierde verdachte. "Zijn identiteit is bij de politie bekend", zo laat een woordvoerder weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (20-4-2019 om 06:41)
@knuffelgekkie: Wel een beetje zwaar overdreven reactie. Begrijpelijk dat je boos bent omdat het bij jou in de buurt geweest is maar om nu maar jouw frustratie op politie en justitie te gaan botvieren.... De dames en heren die met de zaak bezig zijn zullen heus wel weten wat ze doen. Ze zitten denk ik niet op jouw goede hulp te wachten.
Mijn mening. (19-4-2019 om 20:11)
Ik kan niet snappen dat zulke snotneuzen met wapens rondlopen. Ik hoop dat er thuis ook enige controle op het gedrag is, ik vermoed helaas van niet. Van mij mag dit volk opzouten of gewoon normaal mee gaan doen! Helaas is het zo dat je er niets van mag zeggen want ze hebben vast een slechte jeugd gehad. Ze vinden het raar dat ze niet geaccepteerd worden maar kijken niet naar hun eigen gedrag. Ik zeg een voorbeeld stellen en in een werkkamp stoppen.
knuffelgekkie (19-4-2019 om 16:49)
De identiteit van de 4e vermoedelijk vuurwapengevaarlijke gek is bekend, maar natuurlijk laten ze die vrij rond lopen zoals gebruikelijk bij gevaarlijke gekken in dit land. Het is trouwens ook geen klein gaatje in dat raam, is vast niet van een klein proppenschietertje geweest. Is dat zware wapen al boven water of maakt dat ook allemaal niet zoveel uit voor de overheid ? Ik neem dus maar aan dat er een voortvluchtige zware crimineel vrij rond loopt met een zwaar wapen, och ja, da's normaal hé. We lezen van de week wel wat zijn wanhoopsdaad was en hoeveel slachtoffers etc. Dat is ook makkelijk op te sporen. Ook nog bedankt voor geen waarschuwing dat dit vrij rond loopt in mijn omgeving.